Diciassette Pizzeria Napoletana
Din pasiune pentru Pizza!
O imensa dragoste si pasiune pentru acest aliment simplu, dar totodata atat de complex, m-a determinat sa studiez si sa experimentez intr-un mod aproape obsesiv as putea spune, diverse tehnici de dospire si tipuri de fainuri, ajungand azi sa va servesc o pizza cu un aluat unic prin consistenta sa. Acest produs cu marginile bine aerisite si pronuntate este rodul unei fermentatii de 24h si o dospire de 12h + o hidratare superioara de 75%, fapt pentru care aluatul acesta ajuta sistemul nostru digestiv sa proceseze intru-un timp foarte scurt, evitand riscul aparitiei senzatiei de balonare.
Grupuri
Plăți
Planificare
Dotări
Oferte
Atmosferă
Opțiuni de Serviciu
Ore Aglomerate
Meniu
Recenzii pentru Diciassette Pizzeria Napoletana
Evaluarea se formează pe baza recenziilor clienților, a evaluărilor și a sondajelor telefonice.